Uitleg gebruik community

Maak jij al gebruik van alle mogelijkheden van de community?
Op de LVLB-community kunnen medewerkers van organisaties die lid zijn van de LVLB elkaar ontmoeten. Door allemaal informatie te brengen en te halen, versterken we elkaar!
Wanneer je inlogt op de community zie je het laatste nieuws wat relevant is voor de leden, maar ook de komende evenementen en een aantal, recent ingelogde, gebruikers.

Elkaar vinden en in contact blijven

Door op ‘Leden’ te klikken, vind je alle gebruikers van de community.

TIP: In het zoekveld kan je zoeken op naam, maar ook op organisatie.
Je kunt iemand aanklikken en een bericht sturen. Zo blijf je één-op-één in contact met iemand die je tijdens een bijeenkomst hebt ontmoet!

Fora

Loop je in je dagelijks werk ergens tegenaan? Ben je benieuwd hoe andere organisaties zaken oplossen? Vraag het op het forum kennisdeling!
Ook de commissies hebben een eigen forum. Hier kunnen de commissieleden, maar ook andere vakcollega’s discussies starten over actuele onderwerpen. Door hier de discussie te voeren,
versterken we elkaar!

TIP: Niet direct een vraag of onderwerp voor een discussie, maar wel op de hoogte blijven van nieuwe berichten? Abonneer je op een topic of op een heel forum, door bovenaan op ‘abonneren’ te klikken. Bij reacties of nieuwe berichten ontvang je dan een e-mail!

Groepen

De groepen binnen de community worden gebruikt door de commissies. Hier worden vergaderstukken verspreid of houden de commissieleden elkaar op de hoogte van lopende (commissie-)afspraken. Algemene nieuwsfeiten of door de commissie opgeleverde stukken, worden op het forum van de betreffende commissie geplaatst.

TIP: Wil je (actief) lid worden van een commissie? Meld je aan bij de groep en er zal contact met je worden opgenomen!


Heb jij nieuws wat interessant is voor alle belastinguitvoerders of ideeën voor een leuke poll, mail naar secretariaat@lvlb.nl!

 

 

Wil je deze uitleg downloaden in PDF-bestand, klik dan hier.