Gezocht: leden voor de nieuw op te richten commissie datagedreven werken

Gezocht: leden voor de nieuw op te richten commissie datagedreven werken

2019 stond bij de LVLB in het teken van datagedreven werken. Enkele honderden van onze leden hebben via drie regiobijeenkomsten en ons jaarcongres kennisgenomen van de ontwikkelingen op dit terrein. Veel gehoorde opmerking daarbij is dat er toch zeker wel iets aan de hand is in onze sector op dit terrein.

Om de komende jaren te werken aan zaken als; datakwaliteit, inzet van nieuwe technieken, adequaat gebruik van nieuwe beschikbare datasets (bij de leden en openbaar), kennisdelen over nieuwe toepassingen – zodat deze breder in de sector kunnen worden ingezet –, start de LVLB met een nieuwe commissie: Datagedreven Werken. De commissie komt op 6 februari van 14.00 tot 16.00 uur bijeen in Utrecht om onderling kennis te maken en een eerste aanzet te doen voor een werkprogramma voor de komende jaren.

Enkele leden hebben zich al aangemeld, maar er is nog plaats voor mensen die enthousiast zijn over dit onderwerp. De commissie zal worden ondersteund vanuit het secretariaat van de LVLB en ikzelf zal, tot de commissie uit haar midden een voorzitter heeft benoemd, het voortouw nemen.

Interesse?

Meld je aan voor de commissie Datagedreven Werken via secretariaat@lvlb.nl.
Ik hoop je te zien op 6 februari 2020!

– Hans Wormer

Geef een reactie